ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είσαι στο γραφείο, είσαι στη σχολή, είσαι στο δρόμο για το σπίτι, είσαι σε work break... Είσαι Lapop! Βγαίνεις από το σπίτι, ψάχνεις για ταξί, μισή ώρα για το interview.... Είσαι Lapop! Τελειώνεις, όλα καλά... Καφέ με τη κολλητή, ο χρόνος περνάει σαν νερό. Γυρνάς σπίτι, χαλαρώνεις, είσαι free... Είσαι Lapop!

  

Το έχουμε ζήσει, ξέρουμε τι ζητάς, το ζούμε κάθε μέρα. Είσαι ο λόγος που δημιουργήθηκε το Lapop. Μια ιδέα έγινε πράξη και η έμπνευση είσαι εσύ! Μέσα σε μια μέρα χωράς τη δουλειά, τη σχολή, το γυμναστήριο, τον καφέ με την κολλητή, το βραδινό ραντεβού. Έχεις το it! Το Lapop είναι κάτι περισσότερο απο fashion. Το Lapop ειναι statement!

 

Η εταιρεία Lapop Clothing ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα και αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς χάρη στην αγάπη που μας δείξατε. Αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών με προσήλωση στις ανάγκες σας για άμεση, ειλικρινή και πρωτίστως, ποιοτική εξυπηρέτηση.

 

Η μόδα για εμάς είναι ανάγκη, ψυχοθεραπεία, τρόπος ζωής, και πρώτα εμείς δοκιμάζουμε, δειγματίζουμε, συγκρίνουμε και τέλος, προτείνουμε.

 

Η άμεση επαφή που έχουμε μαζί σας μέσα από τα social media και η υποστήριξή σας, δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα lapop.gr μέσα από το οποίο εύκολα και γρήγορα μπορείς να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς.

 

Με μία μεγάλη ομάδα υποστήριξης έτοιμη να σε βοηθήσει σε κάθε απορία ή δυσκολία, το e-shopping γίνεται μία πολύ εύκολη υπόθεση.

 

Σκοπός μας είναι να έχουμε χαρούμενους και ευχαριστημένους πελάτες, και για αυτό το λόγο διαθέτουμε οικονομικά, ποιοτικά και μοναδικά κομμάτια.

 

 

Στόχοι

 

Οι στόχοι της ομάδας του Lapop Clothing είναι να εδραιωθεί στο νεανικό ρούχο κάτι που με την συμπαράσταση σας είναι ένα πολύ κοντινό σημείο.

 

Η παρουσία μας στα social media είναι στις πρώτες θέσεις στην ελληνική αγορά και σύντομα έρχονται τα Lapop Corners.

  

Το μότο μας... Be a lapopista!

 

Stay tuned!

 

 

Με εκτίμηση.

Η ομάδα του Lapop,

lapop_logo

 

 

 

 

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το